zondag 19 juni 2011

Zomaar een zondag binnen

Na een aantal marktzondagen is het vandaag echt een dag om binnen te werken.
Er is genoeg te doen: administratie, boeken invoeren, wat kleine reparaties en de volgende markt voorbereiden. Wat zal ik allemaal eens meenemen naar Steenwijk???
De kistjes met boeken blijven deze week gewoon in de auto, er komen hooguit nog een paar dozen bij.


Lege planken in de boekenkast doen me Ahjeela nog eens extra missen; ik leg er gauw maar weer wat boeken op. Tot april was zij 's zondags altijd trouw bij me in de winkel en ging ze ook wel naar markten mee.
Mooie herinneringen!

WAT BEN JE AAN HET LEZEN?
Altijd een leuke vraag; die ga ik af en toe stellen en/of beantwoorden. Nog steeds ben ik met de dikke biografie van Vasalis bezig; die is zeer de moeite waard. Maar naast m'n bed ligt een lichtere roman uit de bibliotheek, over breiende vriendinnen. En achter de kraam op de markten lees ik meestal poëzie.
Gisteren heb ik me weer even verloren in de verbijsterende wereld van de vooroorlogse Zondagsschoolboekjes: De Kleine en de Groote Chauffeur (ja,  met dubbel O). Ik heb er acht ingekocht, ze zijn wel echte tijdsdocumenten.
Wat ben jij aan het lezen?

3 opmerkingen:

 1. Hier de millennium trilogie deel 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik aan het lezen??
  Vandaag in het Van Gogh Huis geweest ( Nw Amsterdam ) en daar het e.e.a gelezen ( en gehoord ) over Van Gogh. Zo interessant! Daarnaast: de liedteksten van 'ons' Daniël, het DvhN ( én dat als Friesch eilander !!! ) het tijdschrift 'Schrijven ', en alle mails van de afgelopen twee dagen...
  En tot slot zal ik misschien 'De biebel' er nog even op na slaan...
  De oude psalmen blijven mooi......

  Heb een goede week voor de boeg, tot later, Salty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heb net een engels talig boek uit "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" een heel erg mooi boek. binnen 5 dagen uit was wel op vakantie

  BeantwoordenVerwijderen