vrijdag 7 augustus 2015

Vakantie & lijstjes

In drukke tijden houd ik mezelf kalm met lijstjes; lijstjes van wat er moet en van wat ik allemaal wil. Te veel, natuurlijk. Op school en in de tuin is er vaak in dezelfde periode veel te doen.Zelfs als tijd schaars is helpt het de klussen op een rijtje te zetten en ze één voor één weg te strepen. Dan blijft er ook tijd voor ontspanning over.
Tja, en dan wil ik de vakantie ook optimaal gebruiken... dus maakte ik begin juli een lijstje van huis-, tuin-,  boeken- en keukenklussen.Bovenaan stonden de paklijstjes voor de vakantie naar Oostenrijk, maar meteen op de twee plaats kwam de Boekenmarkt van Deventer - op zondag 2 augustus - en de voorbereidingen daarvoor. Naast m'n werk vormen boeken mijn grote passie. Het was een prachtige marktdag in Deventer! Veel bezoekers hebben op zo'n dag een lijstje (*), of zelfs een boekje, bij zich met gezochte boeken. De liefhebbers van poëzie wisten de kraam van Hond in de Kast goed te vinden.
 


Mijn vakantie- lijstje vervolgt met:

0 familiebezoek,
0 uit te ruimen kasten,
0 boekenkraampje aan de straat en
0 lezen natuurlijk.
...

Ook komt er een burendag aan, waarbij het onze beurt is die te organiseren. Onderaan bungelen dan nog breien, tekenen en schrijven, maar dat lukt alleen als de rest is gedaan...


* een klant in Deventer heeft per ongeluk een boekenlijstje achtergelaten. Hij kan zich melden op hondindekast@gmail.com

1 opmerking:

  1. Een welbestede vakantie en weer mooie herinneringen in het laatje voor later... Je had zo te zien erg mooi weer erbij.

    Nog hartelijk dank voor je lieve reactie bij Scooby.

    BeantwoordenVerwijderen